Toimitusehdot

Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta – neljään (2-4) arkipäivää. Jos tuote on loppunut tilapäisesti tai kokonaan niin ilmoitamme asiasta viipymättä ja myös, jos toimitusaika on pidempi

Ilmoitamme tuotteen esittelysivulla mikäli toimitusaika on olennaisesti muuta kuin yllä olevassa kohdassa.

Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan kuluttajan toiveen, mikäli se on mahdollista.
Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Keski-Suomen Kypäräkameratukku on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

Toimitammme tuotteita vain Suomessa (erikseen sopimalla myös ulkomaille). Kaikki Keski-Suomen Kypäräkameratukun toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä. Jos kuluttaja haluaa käyttää eri kuljetuspalvelua niin hinnoista ja ehdoista on sovittava erikseen Keski-suomen kypäräkameratukun kanssa.

Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä takuutodistuksena.
Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitustavat

Smartpost – 5.00€
Posti – 5.00€
Kotiinkuljetus – 15.00€

Nouto sovittaessa paikan päältä – 0.00€

Sahaajankatu 26A
00880 Helsinki
Finland

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Keski-Suomen Kypäräkameratukku Oy (Y-tunnus: 2276750-1)

Sahaajankatu 26a, 00880 Helsinki

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Sanna-Leena Pajula

Tel: +358 40 8085891

Sähköposti: sanna-leena(at)kyparakamerat.fi

REKISTERIN NIMI

Kypäräkamerat.fi  asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Asiakassuhteen hoitaminen ja asiakasmarkkinointi, Henkilö on rekisteröitynyt kypäräkamerat.fi asiakkaaksi, henkilö on ostanut tai vuokrannut tuotteita kypäräkamerat.fi sivuilta tai liikkeestä

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on  kypäräkamerat.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkastilausten arkistointi, käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää verkkokaupan kypäräkamerat.fi toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää  kypäräkamerat.fi:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan  kypäräkamerat.fi:n käytössä, paitsi kypäräkamerat.fi:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta kypäräkamerat.fi:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön niin velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole kypäräkamerat.fi:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

TIETOJEN POISTAMINEN

Rekisterin henkilötiedot hävitetään asiakkaan pyynnöstä tai asiakassuhteen päätyttyä elleivät lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille ja henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Kypäräkamerat.fi:n tietoverkko ja laitteisto, joilla rekisteri sijaitsee ja josta sitä käytetään on suojattu teknisillä toimilla kuten palomuurilla sekä salasanoilla.

Sulje

Kirjaudu sisään

Et ole vielä rekisteröitynyt? Ei hätää, rekisteröidy täällä.

Unohdin salasanani

Sulje

Rekisteröidy

Unohdin salasanani